Cumhuriyet Anaokulu
CUMHURİYET MAH. 1508 SK. CUMHURİYET İLK VE ORTAOKULU SİTESİ CUMHURİYET İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 27 MERKEZ / BATMAN

VİZYON

Cumhuriyet Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, doğaya, insanlara, çevreye, etik değerlere önem veren, sorumluluk alabilen, kendine güvenen örnek çocuklar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :

07:30-12:30 12:30-17:30

doğalgaz

Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.